Kurser och event 

Tantra för kvinnor - Workshop

En tantrisk, magisk dag för kvinnor!
När: den 20 maj 
Tid: 10-16
Var: Innergården, Sandgärdsgatan 23, 352 30 Växjö

Investering: 1000 kr 

Anmälankontakt@beubyzara.se alt 0733097416

Detta är en dag för dig som är kvinna och som längtar efter att utforska och njuta mer av livet, för dig som vill mötas med andra kvinnor i en trygg cirkel där allt är välkommet.

Under workshopen utforskar vi gränssättning, kroppssyn, njutning, behov och föreställningar.

Du kommer efter vår dag tillsammans att känna dig mer närvarande och vaken i livet.

Vi bjuder in reflektion, närvaro, nya tankesätt och uttryck, rörelse, släppande, delande och nycklar till din alldeles fantastiskt unika njutning.

I workshopen ingår bland annat:

Meditation, beröring, frigörande rörelse, andningsteknik, sharing, kunskap om yonin, fördjupad intimitet med dig själv och andra, kvinnlig njutning och sexualitet, kroppskontakt, energimedvetenhet och healing i form av närvaro.

Min intention med dagen är att du ska få med dig nya insikter som kan hjälpa dig att vara mer närvarande i din kropp och komma närmare din sanning genom att känna mer acceptans och kärlek för dig själv.

Inga förkunskaper krävs.

Det allra viktigaste under kursen är att du är sann och öppen mot dig själv och att du lyssnar in vad din kropp vill och behöver samt att du hittar modet att uttrycka vad du känner. Att få träna på det och att få mötas i ett tryggt sammanhang med andra kvinnor är en fantastisk möjlighet. 
Tantramassage

Datum: 29/3, 5/4, 26/4, 3/5

Kostnad: 895 kr per person

Tid: 17:30-19:45

Where: Studieförbundet Vuxenskolan Älmhult. Eriksgatan 1.

Anmälan: https://www.sv.se/avdelningar/sv-kronoberg/kurser/tantramassage-41853/

Vill du möta din partner på nya sätt och i mer närvaro? Upplev innerliga möten med tantramassage.
Syfte
Att via beröring fördjupa relationen med din partner. Att vara mer närvarande och kunna kommunicera med varandra kring beröring och behov.
Vi gör olika övningar som syftar till att öppna dina sinnen och vara närvarande med allt det som är nu. Tantramassage ger en underbar meditativ känsla då du aldrig strävar mot ett mål, det är i nuet njutningen skapas. Tillsammans med din partner skapar ni en trygg plats där ni tillsammans kan mötas med trygghet, kärlek och njutning som fokus.
Vi kommer göra övningar för att uttrycka sina gränser, känna in sina behov och att möta varandra på ett autentiskt och kärleksfullt sätt. Vi kommer även ha övningar med olika tekniker för beröring och för att känna in livsenergin i kroppen.
Kursinnehåll
• Eyegazing – en fantastisk övning för att mötas och skapa en bubbla av närvaro.
• Cirkelandning och Yab-jum.
• Weel of conscent
• Elementmassage - beröring med de fem tantriska elementen jord, vatten, eld, luft och eter.
• Övningar för Gränssättning - att säga tydliga ja och nej.
• Kärleksfulla kommunikationsövningar.
Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper och det spelar ingen roll hur länge ni har varit ett par (Du kan även gå kursen tillsammans med en vän). Kursen innehåller inga sexuella övningar. Ni kommer dock få med er verktyg för att mötas på nya sätt även hemma. Övningarna görs enbart tillsammans med din partner.

BURN -fridans

Den 25 nov kl. 17:15 -18:45 

Kostnad: 100kr som du swishar till 0733097416.

Plats: MyYoganess Mosstigen 1 Älmhult

Anmäl dig med PM, mail eller på sms.

Låt kroppen och känslan föra dig inåt. Längtar du efter att röra dig fritt? Att låta musiken leda dig genom en resa där du kan släppa loss, släppa ut och känna in allt som pågår hos dig?
På BURN finns det bara rörelse och det enda du behöver göra är att lyssna in vad just du behöver. Det betyder att ALLA kan denna dansen, Kanske behöver du ligga på en matta och andas långsamt, kanske vill du stampa i golvet och skrika eller röra dina höfter i sensuella cirklar. Allt är välkommet....hela du är välkommen på dansen. Det finns inga dömande. Det är bara kvinnor som ger utryck för livet tillsammans via rörelser, ljud och musik. Vi landar tillsammans innan dansen och har sedan en timme där du kan gå in i själv, i din känsla, din kropp och din själ.

Varmt välkommen!  

Du är redan hel!

- hitta kärleken till din kropp. 

Start: Maila för intresse

Kostnad: 900 kr 

Tid: 26/9, 17/10 och 24/10 kl 18:00-20:15

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan Älmhult. Eriksgatan 1.

Detta är en kurs för dig som är kvinna. För dig som kanske har kämpat eller kämpar med din självbild och din självkärlek. En kurs för dig som vill hitta kontakten med din kropp. För dig som tillsammans med andra kvinnor vill utforska vilka föreställningar och mönster du bär på som begränsar dig.


Kursinnehåll
Vi bär ofta på gamla sanningar och föreställningar som påverkar oss och vår syn på oss själva.
- Visst är det nu dags för dig att släppa taget om gamla sanningar?
- Visst är det dags att släppa det som står i vägen för att du ska kunna njuta av din kropp och din feminina kraft?
- Visst är du redo att utmana dig själv för att låta livet expandera och bli mer njutbart?
Genom samtal, meditation, dans och tantriska övningar kommer vi tillsammans försöka hitta självkänsla, inre kraft och mer njutning i livet.
Ofta försöker vi hitta lösningar enbart genom att använda vår intelligens och "tänka bort" bekymmer. I denna kursen kommer vi förutom mindet även att fokusera på att låta kroppen ge uttryck för våra känslor och på att uppleva kroppen snarare än att se den som ett objekt. Du kommer få öva på att sätta gränser och att känna in vad din kropp verkligen vill ha när du lyssnar till den.
Att vara kvinna är att vara i förändring och vår kropp och våra känslor tar sig nya uttryck varje dag bland annat på grund av vår cykel. Vi kvinnor är mer lika än vi tror och det finns en oerhörd kraft i att utforska livet i ett tryggt sammanhang där hela du är välkommen, med alla dina tankar, känslor, rädslor och föreställningar.
Min förhoppning är att dessa tre tillfällena skall ge dig nya insikter och att du ska få nya verktyg för att leva med och i din kropp.
Jag som är kursledare har själv gjort en resa där jag nu äntligen kan känna att jag är hel och att jag är precis som jag skall vara. Jag hoppas du vill dela den här resan med mig. 

Anmälan: https://www.sv.se/avdelningar/sv-kronoberg/kurser/du-ar-redan-hel--hitta-karleken-till-din-kropp--40597/

Fördjupa din relation

-till dig själv och din partner. 

Star: Maila för intresse

Kostnad: 900 kr

Tid: 18/9, 25/9, 16/10  och 30/10 kl 17:30-19:45

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan Älmhult. Eriksgatan 1.

Detta är en kurs för dig som vill möta dig själv och din partner i full närvaro och på nya sätt. För er som vill uppleva mer tillsammans och som längtar efter att fördjupa er relation.

Känner ni att ni har stagnerat eller har svårt att hitta tid för intimitet tillsammans?
Känner ni att nu är det dags att djupdyka i kärleken och se vad som finns att utforska? Handlar er relation mest om vardag och gamla mönster?
Har ni ett fantastiskt liv tillsammans men har en längtan efter mer?
Känner du att du har svårt att vara närvarande i kroppen och hitta njutning?
Har ni olika behov av närhet?
Oavsett var ni befinner er i er relation så är detta en kurs för er och för dig. För att kunna mötas och skapa helhet tillsammans behöver vi först och främst känna oss hela i oss själva. Du kommer därför tillsammans med din partner få utforska dina tankar, dina känslor och din kropp. Vi kommer göra tantriska övningar med syfte att ni skall mötas i närvaro på olika sätt. Med hjälp av meditation, samtal, andning, beröring och gränssättning ges du chansen att i ett tryggt sammanhang utforska dig själv och din partner.
Syftet med min kurs är att du ska få redskap för nya sätt att möta din partner. Att du ska få nya perspektiv på din relation och sexualitet. Du kommer få utmana vanemönster kring manligt och kvinnligt men också få utrymme att sakta ner och vara i nuet. 
Kursinnehåll:

  • Traditionella tantriska övningar så som eyegazing och yubyam
  • Energiberöring
  • Teorier om feminin och maskulin energi och sexualitet
  • Tantrisk massage
  • Weel of concent
  • Olika metoder för sharings
  • Gränssättning och samtycke
  • Olika övningar för att skapa kontakt mellan kropp och känsla
  • Chakra andning

Bra att veta
Du kommer att göra alla övningar med din partner, om det inte är enskilda övningar. Vissa samtal kommer vi ha med hela gruppen för att ta lärdom av varandra. Det finns inget du måste göra på kursen, ditt enda åtagande är att du lyssnar till vad som är ok för dig. Klä dig i bekväma kläder och ta med varsin kudde att sitta på och en filt.

Anmälan: https://www.sv.se/avdelningar/sv-kronoberg/kurser/fordjupa-din-relation---till-dig-sjalv-och-din-partner-40774/