Testimonials 

I början var det lite nervöst och jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Men jag slappnade snart av när jag upptäckte vilken skön grupp av kvinnor som vi var som deltog under din varsamma guidning in i tantrans värld!

Det jag tar med mig från kursen är nya fina vänner. Att ett nej är ett nej, ett kanske är ett nej och ett ja är ett ja! Att jag har upptäckt mönster hos mig själv som jag nu aktivt kan välja bort för att istället lägga mitt fokus på vad jag vill ha och vad som får mig att njuta istället för att fokusera på att vara alla andra till lags. Att inte acceptera att "bli vald" utan att aktivt välja själv! 

Manuela 


Zara får mig att känna mig så trygg. Hon överför lugn på mig så jag känner att allt med mig får finnas. Hennes engagemang, närvaro och hennes bekräftande av mina tankar, funderingar och känslor är så värdefull och sedd. 

Mia 


Woow, like a wedding for me and my partners souls. Strong, powerful, and so realising. Received understanding and many tools from tantra. Zara guide us with soo much unconditional love, intuition and me and my husband felt so safe, free to just be in the moment with ourselves and together and there from experience the new. We received tools and a excercis to connect with our souls, hearts and genitals beyond mind. Exactly what we need. 

Frida 


Zara, du har förändrat mitt liv! Ditt mod inspirerar och du får mig att känna mig så trygg, jag som annars kan vara så orolig och rädd för att inte duga. Jag gör dina övningar om och om igen, ofta känns det lätt och lustfyllt eftersom de ger ett så direkt resultat. De åtta träffarna med dig har bidragit till att jag vågat lämna destruktiva relationer men också att jag vågat gå in i kärleksfulla relationer.  Jag var mogen för förändring och du var precis den ledstjärna jag behövde; så kärleksfull, varsam, lekfull och öppen. Precis så som jag ville vara - och blev mot mig själv. 

Madde